Selecteer een pagina

Over Mens & Relatie

Mens en Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat schept verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor je in. Iedereen die bij Mens en Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

Wie zijn wij?

Vanaf 1984 bouwden we met een fantastisch team gemotiveerde en enthousiaste mensen Mens & Relatie op. Dit deden en doen we vanuit de overtuiging dat zakelijkheid en integriteit samen kunnen gaan. Onze insteek is om te werken vanuit het hart, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, een grote persoonlijke inzet en het voortdurend toetsen van de kwaliteit middels onderzoek en opleiding. De basis hiervoor is onze visie dat mensen samen gelukkiger zijn. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van mensen door ze te helpen een relatie te vinden en te houden. De kernwaarden die wij daarbij hanteren zijn: toekomstperspectief & continuïteit, integriteit & authenticiteit en last but not least: deskundigheid & professionaliteit. Hierdoor is Mens & Relatie hét meest gerenommeerde bureau voor persoonlijke bemiddeling geworden dat mensen de grootste kans biedt om de partner voor het leven te vinden.

De leiding van het bureau is in handen van Radboud Visser. Hier op de foto geflankeerd door Merel Mönch (oprichtster van Mens & Relatie), versterkt door drs. Liselotte Visser, organisatiedeskundige en psychologe.

Visie en missie van mens en relatie

Wij zijn er van overtuigd dat mensen samen gelukkiger zijn. Samen zijn, samen beleven en samen oud worden. Het is onze missie om iedereen die ongewild alleen is aan een partner te helpen. Wij willen een bijdrage leveren aan ieders levensgeluk door mensen samen te brengen. Dat is ons geluk: het mogen verbinden van twee mensen die samen gelukkiger zijn dan alleen.

Ambitie van mens en relatie

Mens en Relatie is het meest toonaangevend bedrijf in de persoonlijke relatiebemiddeling. Wij willen de best mogelijke dienstverlening op het gebied van relatievorming bieden.

Kernwaarden van mens en relatie

Persoonlijk en Succesvol.

Significante waarden van mens en relatie

Bij Mens en Relatie werken we vanuit integriteit en authenticiteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. De cliënt staat voor ons centraal. Bij ons werken alleen mensen die met passie en betrokkenheid, echt iets voor een ander willen betekenen. Daarnaast zijn toekomstperspectief en continuïteit voor Mens en Relatie als familiebedrijf van groot belang.

Een duurzame relatie

Je krijgt een eigen persoonlijke consulent, waaraan je vertelt wat voor jou belangrijk is. De consulent weet wie je bent en wat jouw behoeften zijn. Door deze zorgvuldige persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar een partner. En uit onderzoek van Mens en Relatie blijkt: een duurzame partner. De resultaten zijn getoetst door onder meer de Reclame Code Commissie.

Mensen zoals jij en ik

Onze cliënten zijn mensen zoals jij en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, je bent er altijd zeker van dat degene die je ontmoet, net als jij op zoek is naar een vaste partner.

Singles keurmerk

Wederzijds vertrouwen vinden we erg belangrijk. Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. We garanderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.